21 april 2011

Varifrån kommer jag? Vart är jag påväg? Min iPhone har knappt koll på hälften

Tack vare att jag följer vakna kvinnor och män via nätet har jag nu kunnat gå tillbaka i mina egna fotspår, från denna Skärtorsdag 2011 till slutet av förra sommaren.

Men så vidare detaljerat blev det inte. Det ser t.ex. ut som att jag har gästat Bornholm. Men det har jag inte. Jag har sett ett stycke av den danska ön över närmare en mil vatten från Österlen.

Jag följer länkarna till Pete Warden och Alasdair Alla och laddar hem den iPhone Tracker de skapat. Resultatet av mina odysséer visar jag här på en karta. Synpunkter? Önskemål?


Så här är det alltså. Information om platser där min iPhone befunnit sig påslagen och inte i flightmodeläge har lagrats i telefonen och sedan förts över till min dator när jag gjort backup. Och spåren efter iPhonen är till övervägande del också mina spår. Men helt säker kan jag inte vara på att jag varit där min mobil sägs ha befunnit sig. Och min iPhone har närmast noll koll på mina framtidsplaner. Noteringarna i iCal undantagna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

mjanner sa...

Det är mer detaljerat än du ser i iPhone Tracker. En kollega petade lite i källkoden och fick ett helt annat resultat. Både i detalj och antal.