19 september 2009

Känd S-politiker i kyrkomötet om mig: Korkad och aningslös!

Irene Gustafsson sitter redan i kyrkomötet i Svenska Kyrkan. Och hon kandiderar i morgondagens val. Hon påstår på fullt allvar att om Svenska Kyrkans medlemmar skulle välja sina förtroendevalda på något annat sätt än det som riksdagen bestämde 1931 då blir det odemokratiskt. Hon förklarar hur viktigt det är att hennes parti behåller inflytandet i Svenska Kyrkan.

Mig som kandiderar för ett program som handlar om att förstärka och förnya demokratin kallar hon korkad och aningslös. Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Det får väl gå för sig. Men helst inte från en ledamot av kyrkomötet.

Om du kan välja mellan att tro på vad Irene Gustafsson påstår eller idka källkritik: Vad väljer du? Ta en titt på www.posk.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

1 kommentar:

Kao sa...

Kyrkan är i grunden reaktionär.

Därför var det viktigt att rösta idag. Jag gjorde allt för att SD inte skulle få fäste i min församling.

Du är fan i mej inte aningslös, det är nog damen som är det....

Helle Klein skriver (just nu) att endast 12% har röstat. SD försöker slingra sej in den vägen i politiken. De kommer få en vågmästarroll i riksdagsvalet 2010 och Alliansen kommer ta emot dem med öppna armar - vad de än säger nu, att de inte vill ha med dem att göra. För det tror jag inte det minsta på.

Jag är i grunden optimist, men håller nu med Helle Klein att det ser svart ut.

Läs hos mej om "A,B,C och D-människor"

http://blogg.aftonbladet.se/kao