Väsentligheter bör uppmärksammas. Annat ska förbigås. Brygubben har svårt skilja det ena från det andra. Stå ut med blandningen av seriöst och trams. Eller inte. Bloggen Brygubben skrivs av mig Martin Garlöv. Kommunikation och mediebruk är mitt yrke. Kristen är min livsåskådning. Alla ni som längs livsvägen hjälpt mig med förnuft och känsla har all rätt att ta åt sig äran av det som läsaren uppskattar. Dumheterna är helt mina egna.
14 december 2006
Var har leverpastejen tagit vägen
Brygubben äter inte köttprodukter från djur med fyra ben. Men ibland är det gott med en leverpastejmacka med inlagd gurka på toppen. Och då funkar pastej på kalkon bra. Och sådan har funnits i flera år i flera mataffärer. Men nu i höst har något hänt. Fågelpastejen är borta, så när som på små larviga tuber.
Varför är det så?
Ja, visst kan man laga sin egen pastej. Men kolla receptet.
Helt simpelt är det inte.
http://www.scan.se/img/sortiment/prod_bilder/6449_202.jpg
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar