01 december 2010

Lucka #1: Brygubbens Adventskalender 2010

Ska det bli en i år också, en adventskalender? Ja, det blev en sån där med små paket från 1 till 24. Vi bor tre hemma hos Brygubben den här vintern. Många paket blev det. En och annan lite småpraktisk sak. Något ätbart och kanske något oväntat. En mörk morgon i december kan det väl inte skada att få en liten present?

Skulle det bli någon kalender på bloggen i år? Såg inte ut så först. Men det tycks dock ta sig. Lite bakdateringar hjälper till att skapa illusionen av att Brygubben var med från början. Nu gäller det att han håller ut fram till doppardagen.

Bakom de digitala luckorna Advent 2010 lär det vara samma oreda som på bloggen resten av året: ingen större skillnad mellan högt och lågt. Mer publicerat för att bloggaren själv finner skäl för det än att det skulle vara efterfrågat av läsarna. Men va sjutton. Detta bloggande började ju inte som något annat än ett försök med mediet. Försöka duger. Och fick duga. Är det fem år sedan eller mer? Är det tvåtusen bloggposter senare eller fler?

Inga kommentarer: