Det meddelas att det är slutklämt på Kalles Kaviar med mjukost och bananpuré. Magnus Holmström, marknadsdirektör på Abba seafood säger till Fri Köpenskap att avvecklingen av den här knäppa kaviaren var väntad. Man kan tänka att den borde marknadsförts som en limit edition eller säsongens smak. Smäll ihop och det blir gott-gott.
Nå, korken är skruvad av tuben, likt en frisläppt ande ur sin flaska, vilket betyder fritt fram för nya käcka smakkombinationer. I dessa tider får en juice, saft, youghurt eller glass aldrig ha mindre än två smaker. Och det ska vara de där märkliga smakerna som bara en berusad bartender kan skvalpa samman. Filosofin är: Det här är gott. Och det där är också gott.
Marknadsdirektör Holmströms underhuggare har säkert mer på lut. Brygubben ser fram emot kaviar med smak av köttbulle + hjortron. Eller den mer överraskande kaviar med jordnötsmör + sötlakrits.
Andra bloggar om: kalles kaviar, kalles, kaviar, mat, smak, produktutveckling, abba, livsmedel, mat, brygubben
1 kommentar:
Kokt torsk & vaniljsås!
Skicka en kommentar