05 augusti 2007

Vad är det som gör att Ranelid väcker känslor?

Vad kan det var som gör att Björn Ranelid råkar illa ut och i nästa skede känner sig så kränkt? Vad är det hos karln som är tilldragande i detta avseende?

Hösten 2003 var det Linda Skugge som skrev om rakade underarmar och läppglans. En fejd som "alla" medier behandlade. Som här i GT.

Nu handlar det mindre om Ranelids utseende och mer om författarskap. Eller?

Författaren Maja Lundgren ska enligt media "hänga ut" Ranelid i sin kommande roman. Båda hör till Bonnier-stallet. Blir väl lajbans när de om några månader ska hänga med varandra och andra förlagets julglögg

Helsingborgs Dagblad publicerade en söndagsintervju med Ranelid i våras. Snart fyra år gammalt groll kan inte förbigås. Sommarens fejd ligger framför.

Ranelids egen webbplats är väl ganska pretto? Påminner mycket om sajten som ska promota Emilio Ingrossos bok. Visst?

Apropå underarmar. Deepedition fnissar (mer?) åt att Jan Guillou - som stå på deckartjejernas sida i Ranelid-Persson-Brunner-drevet nu stärker upp sin argumentation med samma bloggosfär som han för kort tid sedan dissade. Deepediton har i samma postningen nog de flesta länkar man behöver (och som den late Brygubben hoppar över) för att hänga och ta position i debatten.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: